Szántó Mónika

Tanúsított TSMT terapeuta
Szakvizsgázott fejlesztőpedagógus
+36 70 334-6711

Mozgásterápia • TSMT terápia

Domi (5 éves)

TSMT-I (egyéni terápia)

Korábban Dévény tornára jártunk, és tudni szerettem volna hol tartunk, hiszen Domi 1 év múlva iskolát kezd. Aggasztott, hogy kezét a mindennapi tevé­keny­ségek során alig akarta használni.

Ekkor mentünk el Mónikához. A vizsgálatból az derült ki, hogy a fennálló problémák kapcsolatba hozhatók idegrendszerének éretlenségével. Ezután következett az 1. tréning betanítása. Két hét múlva a feladatok egyre jobban mentek. Ahogy telt az idő, a feladatok szép lassan egyre összetettebbek és nehezebbek lettek, viszont a tornák egyre könnyebben mentek.

Hétről-hétre látványos változások mentek végbe. A torna segítségével olyan területeken is fejlődött, amire nem is számítottam: nagyobb lett az önfegyelme, kitartóbb, türelmesebb lett, az önkontrollja bámulatos. Mozgása magabiztosabb, ezáltal aktívabb lett, nőtt az önbizalma, ami társas kapcsolataira is jó hatást gyakorolt.

Minden erőfeszítést megért ez a néhány hónap. A befektetett idő, energia meghozta az eredményeket. Mónika szakmai felkészültsége, gyerekekkel való bánásmódja csodálatra méltó. Örülök, hogy jó helyen voltunk. Mindig hálás leszek ezért a fél évért.